CANDICE-NOW //Candice Accola Faniste <<3
welcome

Üdv a Candice-Now nevezetű portálon! Ha még nem találtad volna ki, az oldal a Vámpírnaplók egyik sztárjával, Candice Accolával foglalkozik! Lelkiismeretes szerkesztő vagyok, mindig próbálok frisset hozni, ha egy nap még sem hozok, nagyon fúrja az oldalamat. Nem fecsgek annyit, jó szórakozást!

 
navigation

Itt a navigációt találod. Olyan akár egy térkép, elvezet az oldal különböző pontjaira. Nézz csak körül nyugodtan!

home x candice x extra x blog
archívum

 
candice


Candice Accola
1987. május 13-án született Orlandoban, Florida államban. Édesapja, Kevin szívsebészként dolgozik, míg édesanyja háztartásbeli. A szülei aktívan politizáltak. Egy öccse van. Már gyermekkorában érdekelte a színészet. <Tovább olvasom!

 
chat

-Ne légy trágár!
-Ne hírdess!
-Ne szidd Candice-t!(mást se)
-Itt kérj cserét!

 
elite

Legfőképp meghívásos, de azért lehet jelentkezni. Ha nem fogadom el, egy top mehet, és ne legyen sértődés. Bővíthető. 12/12 szabad.
vár: Care Sienna Bubii SuSu Kanka Helga Candice

 
top

Mindenképp kikerülsz, lehet jelentkezni, ha elite nem, top mehet.

Ninafan MY ZaZu Jucus ?????
??????????????????????????

 
vampires

Ide csak TVD-s, illetve TVD-s szereplőkkel foglalkozó oldalak kerülnek ki. Biztosan benne leszek a cserében, ha TVD-s a lapod, és elite nem mehet, ezt is fel fogom ajánlani. Sok-sok hellyel!

  
  
  
  

vár: Bonnie Rami

 
best

Csak is a kedvenc oldalaim kerülnek ki! Ide semmiképpen sem lehet jelentkezni!

Candice-Web;
CandyShop;
AnimalCopsHungary;
DogDreams;

 
log in
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
site

Egy kis infó az oldalról.
Szerkesztő: katherine
Nyitás: 2011. július 28.
Zárás: nem tudom...
Szünet: szintén...
Design: secret-diaries /fejléc/
Css: candyshop /kicsit átírva/
E-mail: [email1] [email2]

  

 

blog

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

hazatértem+ designről

katherine  2011.08.15. 11:21

Heló :))) Hazaértem a nagymamámtól. Minden nyáron leszoktam menni hozzá, jó egy kicsit kikapcsolódni, és úgy olvasni, hogy nem hallom a kocsik zaját. Meg hát sok mindent tanultam már ott a nagyimtól, ezért szeretek odajárni. Hazaérkezésem "alkalmából" pedig felfrissítettem az oldalt, a második kinézet elkészítésével. Nagoyn hamar meg volt, a fejlécet hamar összeraktam, és a css átírása sem vett igénybe sok időt, megvoltam az egésszel fél óra alatt. Mivel ma még szeretnék hírekkel kedveskedni nektek, befejezem a mondókámát. Sziasztok :))

betegen

katherine  2011.08.01. 20:45

Sajnos eléggé beteg lettem, ezért nem nagyon tudok gép előtt lenni, de az orvos azt mondta, hogy hamar átmegy rajtam a betegség, tehát már holnap jobban leszek, és fogok írni, mindent bepótolok :) Sziasztok.
Oh, és a meglepimmel is elkészültem, már csak fel kellene töltenem Deviantart-ra, hogy letudjátok tölteni, hiszen ez egy csomag, ami tele van meglepetésekkel ;)

ez a tévé x))

katherine  2011.07.30. 13:28

Jajj, tegnap annyira felidegesített ez a tévé x)) Műholdas, és amikor esik, vagy el van borulva, nem veszi az adást és kiírja, hogy nincs bejövő jel...Ezért a TVD-t sem tudtam nézni... :|| Van a szobánkba- azért a szobánkba, mert a hugommal egy szobában vagyok- DVD, meg videó és a hugom kitalálta, hogy nézzünk meg valamit. Először néztünk Micimackót, utána meg megnéztük a Gazdátlanul Mexiban című filmet, az olyan jóó, szeretem a kutyákat : DD Amúgy igen, a hugom 10 éves létére fel van néha hajnalig is, meg nézi velem a TVD-t, de nem fél, olyan kis bátor gyerek, rosszat se álmodik, csak olyanokat, hogy egy bácsi széttépi a mackóját xDD Mondjuk azt megértem, mert már vagy 100 helyen megvan varrva xD De hát ha annyira szereti : ) Szóval ez volt a tegnap estém.

fura egyéniség vagyok

katherine  2011.07.29. 12:49

Miközben írtam, az új modult, eszembe jutott, az én fura egyéniségem. Teljesen más vagyok, mint a többi ilyenkorú gyerek. A vérmérsékletem is nyugodtabb, nem vagyok ilyen 'Gyere bulizzál' típus. Szeretek olvasni(persze csak azt, ami tetszik nekem) is. Szóval nem vagyok olyan, mint a legtöbb gyerek. Mert pl. blogokon is ugyanazt lehet olvasni, szinte mindenki ugynaolyan, mint a másik, vagy ez a menő? Nem értem xDDD 

tyűhaaa

katherine  2011.07.29. 09:24

Tyűha, hát itt is megszeretném köszönni nektek azt a 46-os számot. :) De már eleget beszéltem erről a főoldalon, itt inkább nem piszkálok ezzel senkit. Még nem találtam friss hírt Candice-ről, még mindig nagyon bizonytalan vagyok :$ Addig talán írhatnék modulokat, mert nagyon unatkozom. Még meglátom, de azért számíthattok rám ;)

mégsem, újabb vélemény

katherine  2011.07.28. 19:18

Hát helló újra. Mégsem mentem el, mert észrevettem, hogy írtak a chatbe, így itt ragadtam : DD És még eszembe jutott valami, a cserékkel kapcsolatban. Mégpedig az, hogy én a cseréimet, hogyan válogatom meg. Vagyis, nem csak azok a szempontok fontosak nekem, amiket én, tegyük fel, felsorolok az eliteknél. Hanem az is fontos, hogy az én lapomhoz képest milyen az az oldal, aki tőlem cserét kér. Tehát ha nálam van, tegyük fel, 8 modul, és a másik lapon is körülbelül ennyi, és van egy igényes(nem szép, igényes, nem ugyan az!) design, akkor benne vagyok a cserében. Mostmár befejezem ezt, megyek olvasni. Sziasztok :))

ma esti blog, vélemények

katherine  2011.07.28. 18:09

Még iagzán nincs este, de én már befejezem mára a gépezést. Hoztam frisst, bár nem egy nagy szám, de elsőre nagyon nehéz frisst hozni, szerintem. Mert akkor nincs az, hogy van egy időhatár, és ami azt túllépi, már friss. Ezt úgy értem, hogy mondjuk 27.-én megjelentek ilyen képek meg olyan videók, és utána már tudod, hogy ami azután van, az friss. Remélem értitek mire célzok. De nyitás után ez nincs meg, nem tudod mivel kezdj, stb... Lehet, hogy csak én vagyok így vele, ki tudja... Ha már a lapoknál járunk, én az nagyon rühellem, hogy szinte(tiszetelet a kivételnek) minden lapon ugyanazok az elitek. Vagyis a híres lapom a híres lapokkal cserélnek. Meg még az is zavaró tényező, hogy valamikor egy lap úgy lesz ún. 'híres lap', hogy nincs is a lapjén tartalom. Csak ugye szépen grafikázik és szép a dizije. Ezzel kapcsolatban van még egy másik dolog is, ez pedig az, hogy nyílik egy sztáros oldal, a szerkesztő szépen grafikázik, tartalom nincs, a nyitás óta csak egy friss van, és máris ki van írva, hogy az elite betelt. És nemrég még a 'híres lapok' panaszkodtak, hogy "jaj, már csak a design számít!". Persze tisztelet a kivételnek, akik "megküzdöttek" a látogatókért, azért, hogy híres lapok legyenek. És a hangsúly a híresen van. Mert ezek igazi híres lapok. Egyébként szerintem az lenne a legjobb, ha a gp-n is csak ilyen sablon dizik lennének(például, eoldal) és így nem fajult volna eddig a dolog, hogy csak a dizi számít. Akkor tényleg csak a tartalom meg a friss számítana, mert mindenkinek ugyanazok a sablonok lennének meg. Amúgy nem történt velem semmi egyéb különös dolog, kicsit játszottam a kutyámmal, meg olvastam. Valószínű, hogy most is megyek olvasni. Sziasztok :)

már nyitva is!

katherine  2011.07.28. 16:02

Megnyitottam az oldalt. Hát nem túl sok minden van rajta, de ezt próbálom majd frissekkel pótolni. Nem töltöttem sok időt az oldallal, szerintem. 11 óra felé eszembe jutott, hogy milyen jó lenne már egy oldal. Már rögtön tudtam, hogy Candice Accola lesz a téma, mert őt nagyon szeretem, és már régóta tervezek róla egy lapot. Húhaa, nagyon megörültem, mikor láttam, hogy Candice-Now nevezetű lap még nincs gp-n. Először a táblázattal kezdtem el szórakozni, el is tartott egy ideig, még rájöttem az egésznek a módjára. Utána már minden simaügy volt, megcsináltam ezt a blog modult, megcsináltam pár menüt és kész is. Eddig röviden ennyi volt a mai napom, hát ki tudja, mi jön még :D Frissekkel valószínűleg 6 óra felé jelentkezem, de ezt nem garantálom.

gondoltam blog is lesz :)

katherine  2011.07.28. 14:07

Arra gondoltam, mi lenne, ha lenne egy kis blog is az oldalon. De a főoldalat nem akartam ezekkel a bejegzésekkel rondítani, pénzem sincs új lapra, ezért jött ez az ötlet, hogy mi lenne, ha itt blogolnék? Ha van kedvem majd idejövök és leírom a napomat, stb..

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 


NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!    *****    ~~~~ SOS ~ KÉRLEK, KÖVESD BE EZT A PROFILT, DIPLOMAMUNKÁMHOZ SZÜKSÉGES! DOBJ OTT EGY ÜZIT, ÉS VISSZAKÖVETLEK! ~ SOS ~~~~    *****    Rendelj részletes születési horoszkópot,3 éves ajándék elõrejelzéssel. Várlak szeretettel az oldalamon, kattints ide!!!!    *****    3D VIRTUÁLIS VILÁG!REGISZTRÁLJ TÖLSD LE A JÁTÉKOT ÉS ISMERKEDJ VILÁG SZERTE ÚJ EMBEREKKE!CLICKELJ A REGISZTÁLÁSHOZ!!!