CANDICE-NOW //Candice Accola Faniste <<3
welcome

Üdv a Candice-Now nevezetű portálon! Ha még nem találtad volna ki, az oldal a Vámpírnaplók egyik sztárjával, Candice Accolával foglalkozik! Lelkiismeretes szerkesztő vagyok, mindig próbálok frisset hozni, ha egy nap még sem hozok, nagyon fúrja az oldalamat. Nem fecsgek annyit, jó szórakozást!

 
navigation

Itt a navigációt találod. Olyan akár egy térkép, elvezet az oldal különböző pontjaira. Nézz csak körül nyugodtan!

home x candice x extra x blog
archívum

 
candice


Candice Accola
1987. május 13-án született Orlandoban, Florida államban. Édesapja, Kevin szívsebészként dolgozik, míg édesanyja háztartásbeli. A szülei aktívan politizáltak. Egy öccse van. Már gyermekkorában érdekelte a színészet. <Tovább olvasom!

 
chat

-Ne légy trágár!
-Ne hírdess!
-Ne szidd Candice-t!(mást se)
-Itt kérj cserét!

 
elite

Legfőképp meghívásos, de azért lehet jelentkezni. Ha nem fogadom el, egy top mehet, és ne legyen sértődés. Bővíthető. 12/12 szabad.
vár: Care Sienna Bubii SuSu Kanka Helga Candice

 
top

Mindenképp kikerülsz, lehet jelentkezni, ha elite nem, top mehet.

Ninafan MY ZaZu Jucus ?????
??????????????????????????

 
vampires

Ide csak TVD-s, illetve TVD-s szereplőkkel foglalkozó oldalak kerülnek ki. Biztosan benne leszek a cserében, ha TVD-s a lapod, és elite nem mehet, ezt is fel fogom ajánlani. Sok-sok hellyel!

  
  
  
  

vár: Bonnie Rami

 
best

Csak is a kedvenc oldalaim kerülnek ki! Ide semmiképpen sem lehet jelentkezni!

Candice-Web;
CandyShop;
AnimalCopsHungary;
DogDreams;

 
log in
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
site

Egy kis infó az oldalról.
Szerkesztő: katherine
Nyitás: 2011. július 28.
Zárás: nem tudom...
Szünet: szintén...
Design: secret-diaries /fejléc/
Css: candyshop /kicsit átírva/
E-mail: [email1] [email2]

  

 

2x07 előzetes
bejegyezte: katherine; mikor: 2011. 07. 30-án, 12:51-kor

Sziasztok! Sajnos én tegnap nem tudtam megnézni a 2x06-os részt, mert elment a tévénk :S(műholdas, és a műholdat zavarták a felhők, mert esett egész nap :S) De majd megkeresem valahol a neten, ha nem találom, megnézem feliratosan : | Utálok így nézni valamit...De viszont a 2x07-es részt, megpróbálom nem kihagyni- mondjuk ez nem rajtam múlik- mert elég izgalmasnak tűnik :D Mondjuk(szóismétlések xd) melyik része nem az? Szerintem nincs olyan...Itt az előzetes(magyar):


 

 

Ismét modulok
bejegyezte: katherine; mikor: 2011. 07. 29-én, 18:10-kor

Sziasztok! Ma már csak annyira futott, hogy összedobjak 3 modult. Mert elmentünk vásárolni és most tesóm fog gépezni magyarul én elhúzhatok innen....Holnap újabb két modullal várlak benneteket és friss hírekkel.
-Aláírása
-Cigánykerekezik
-Karkötők

 

Új modul
bejegyezte: katherine; mikor: 2011. 07. 29-én, 12:51-kor

Helló :) Írtam egy modult, ami nem nagyon nevezhető modulnak, de azért az. Leírtam, hogy nekem mi a véleményem Candice-ről, hogyan szerettem meg. Nem kell elolvasni, de azért, hátha valaki mégis kíváncsi rá :)
-Véleményem róla

 

Újabb Comic-Con interjú (IGN)
bejegyezte: katherine; mikor: 2011. 07. 29-én, 12:01-kor


 

 

Köszönöm
bejegyezte: katherine; mikor: 2011. 07. 29-én, 09:15-kor

Hűhaa, valamit nagyon megszeretnék köszönni nektek, látogatóknak. Azt, hogy már tegnap, a nyitás napján is 46 látogatót sikerült összegyűjtenem. Még sosem volt ilyen nagy "sikerem". Remélem az elkövetkezendő napokban is sok mindenki rátalál majd az oldalra, mert így tényleg van értelme, és legalább tudom, hogy nem fölösleges frisselnem. Tudom, hogy nem a látogatók a legfontosabbak, de azért ki mondaná azt, hogy jó a semminek frisselni? Mégegyszer nagyon köszönöm szépen :)

 

 

Újítások
bejegyezte: katherine; mikor: 2011. 07. 28-án, 19:58-kor

Pár dolgot újítottam a lapon, létrehoztam a 'Vampires' cserét, ahol TVD-s lapokkal cserélek, és normálisan belinkeltem a Site-nál található nyelvikonokat, így az oldal mostmár 4 nyelven, angolul, németül, oroszul, és természetesen magyarul is elérhető. A nyelvikonok nem sajátok, ha lesz megint PS-em, azokat is lecserélem. Egyébként nem bírok mozdulni innen, nagyon jó, hogy van nekem ez a lap :)

 

Comic-Con interjú
bejegyezte: katherine; mikor: 2011. 07. 28-án, 17:50-kor

 

 

Nyitva
bejegyezte: katherine; mikor: 2011. 07. 28-án, 15:57-kor
Helló világ! Íme a Candice-Now.Gportál! Nos egy újabb Candice-es lappal bővült az internet. Remélem nem baj, hogy én itt rondítom a képet xD Na, de azért komolyan, örülök, hogy sikerült egy nap alatt kinyitnom, akármennyit is szenvedtem az oldallal. Még nem található rajta túl sok tartalom, meg azért nem egytől-egyig saját(forrás kint), de én is ember vagyok, nem egy gépguru, vagy robot, hogy minden megy egyszerre. Hamarosan le fogom cserélni a dizit is, csak most lett újratelepítve a gépem, és ha megint letöltöm a Photoshopot, akkor hibát ír ki, de majd a barátnőm elhozza nekem, mert rárakta CD-re, csak most vannak nyaralni. Jól összejött itt nekem minden xD Még az oldalról annyit, hogy csináltam egy blog modult, ahol néha napján blogolok egy kicsit, de nem kötelező megnézni, szóval senki szemét se bántsa. A lapot bannermentesítettem egy hónapra, maradt 12 kreditem, azt majd elköltöm, ha akarom. Ennyi volna ez a nyitószövegecske, majd jelentkezem frissekkel. :))

 


Butterfly-Wings - Egy18 éves lány blogja; érdekes cikkekkel, videókkal, véleményekkel várja a látogatókat. ^-^    *****    Tokio Hotel FANFICTION | Tokio Hotel véleményblog | Tokio Hotel FANFICTION fordítások | Tokio Hotel Fanfiction | TH blog    *****    A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    &#9835; Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! &#9835; ZL Hungary &#9835; ZL Magyarország &#9835;    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!